Rólunk

Ha egy tapasztalt orvos keze alatt szeretnél szépülni és fiatalodni, a Medicontur Esthetics kivételes biztonságú, prémium minőségű orvos-esztétikai termékeket kínál számodra. Megoldásokat nyújtunk a természetes szépség fenntartására vagy helyreállítására:

  • Ráncok kisimítása arcon, nyakon, dekoltázson
  • Arc eredeti kontúrjának visszaállítása (liquid face lift – folyékony arcfelvarrás)
  • Ajakformázás, volumenpótlás
  • Az öregedés miatt fellépő hiányok pótlása
  • Hegek feltöltése
  • Problémás bőr kezelése hámlasztással és/vagy mezoterápiával
  • Testkezelések, speciális területek (nyak, toka, szemkörnyék, stb.)

A Loyalty az első orvosi kezelésekre szakosodott hűségrendszer Magyarországon. Oldalunkon számos fontos tudnivalót találsz az orvos-esztétika világával kapcsolatban, és ami motivál Téged fiatalos megjelenésed megőrzésében vagy visszanyerésében. Létrehozásával elsődleges célunk pácienseink magas fokú elégedettsége. Hosszú távon fontosnak tartjuk az esztétikai kezelések iránt érdeklődők tájékoztatását, a termékek, kezelések és a hozzájuk tartozó eszközök megismertetését, hiszen sokan nem tudják vagy nem értik mi is történik velük pontosan egy kezelés során, csak az eredményt látják. Épp ezért igyekszünk minden lehetőséget megragadni és széles körben ismertté tenni azokat az információkat, melyek tudatában az esztétikai programokat igénybevevő páciensek nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

Forgalmazókét olyan partnerekkel működünk együtt, mint a Merz Aesthetics vagy a Skin Tech Pharma Group, amely nevek már önmagukban is biztonságérzetet generálnak páciens és orvos számára egyaránt.
A Merz esztétikai divíziója, a német Merz Aesthetics 1953 óta foglalkozik a szépség megőrzésével és azóta is a piac leginnovatívabb vállalatának tekinthető, hiszen kutatás-fejlesztési tevékenysége abszolút irányadó az orvos-esztétika területén. Rendkívül átfogó portfólióval rendelkezik, termékeit pedig több, mint 90 országban használják. A spanyol, magántulajdonban lévő Skin Tech Pharma Group régóta elismert vállalat az esztétika világában. Három korábbi vállalatot egyesített, hogy nagyobb volumenű kutatásokat és új, innovatív technológiákat fejlesszen a piac számára. Termékeit a világpiacra szánja, nemcsak európai jelenlétre.