Mi az a LOYALTY?

A Loyalty az első orvosi kezelésekre szakosodott hűségrendszer Magyarországon, ahol a tagok bekerülnek egy egyedülálló pontgyűjtési rendszerbe, így a kezeléseik után járó pontokat különböző kedvezményekre válthatják be.

Hogyan lehetsz Te is tag?

Egyszerűen. A Loyalty tagság előnyeitől mindössze egy regisztráció választ el, amit a főoldal/regisztráció linken keresztül tehetsz meg. Ellenőrizd az e-mail fiókodat és kövesd a megerősítő e-mailben található utasításokat. Ha ezt megtetted, máris élvezheted a Loyalty előnyeit!

Élvezd a Loyalty által nyújtott kedvezményeket!

A regisztrációd megerősítése után máris számos előnyhöz jutsz, azonban további kedvezmények várnak Rád! Ezek igénybevételéhez az alábbi lépésekre van szükséged:

  1. Lépj be a regisztrációnál megadott adataiddal!
  2. Töltsd ki a profil adataidat!
  3. Kattints a pontgyűjtés menüpontra és töltsd ki a korábbi kezeléseidre vonatkozó űrlapot! A kezelés során felhasznált termékek nevének és a hozzá tartozó LOT-számok megadásával máris pontokat gyűjtesz, amit egy bizonyos határ elérése után kedvezményes orvosi kezelésre használhatsz fel. A LOT-szám a termékeket azonosító egyedi szám, amit a kezelőlap hátuljára ragasztott matricákon találsz! Ha nem kaptál ilyen matricát, keresd fel a kezelőorvosodat és kérd el a matricákat.

    Mi az a LOT-szám és hol található? A LOT-szám, vagy gyártási szám arra szolgál, hogy egy termék gyártási sorozatát beazonosítsák vele a gyárban vagy a gyártás után. Minden páciensünk pontos dokumentációt kap arról, hogy milyen terméket/termékeket használtak fel a kezelése során. A termékek különböző LOT-számmal rendelkeznek, így azok pontosan visszakövethetőek, ha valamilyen probléma merülne fel velük kapcsolatban. Tehát a kezelőlap hátuljára ragasztott matricák jelzik számodra azt, hogy az orvos által használt termék teljesen biztonságos és visszakövethető.

Minél többször jársz vissza kezelésre, annál jobban jársz a következő alkalommal!

A kezelőlap hátuljára ragasztott matricákon levő LOT-számok feltöltésével értékes pontokat gyűjtesz. Ha pontjaid száma eléri a 70-et, akkor bronz minősítésű felhasználó leszel, 130 pont felett ezüst minősítésű, 200 pont felett pedig arany minősítésű taggá válsz.

Hűségedet minden esetben megháláljuk! A státuszodnak megfelelően különböző mértékben kedvezményt vehetsz majd igénybe a következő kezelésed alkalmával.

szint pontszám kedvezmény
bronz 70 15 000 Ft
ezüst 130 25 000 Ft
arany 200 45 000 Ft

További kedvezményeket kaphatsz a shop.esthetics.hu oldal bizonyos termékeiből!

A Loyalty tagjai a korábban felsoroltak mellett egy csábító lehetőséggel is élhetnek: A Medicontur Esthetics online shopjában 10% kedvezménnyel szerezhetik be az otthoni bőrápoláshoz szükséges krémeket! Ne szalaszd el a lehetőséget, új webshopunk az esztétikai piac legkiválóbb termékeit ajánlja Neked engedményes áron!

Más tagsági előnyök

Kedvezményesen vehetsz részt a Medicontur Esthetics közönségtalálkozóin, ahol közelebbről is megismerkedhetsz a szépülés legújabb lehetőségeivel. Itt találkozhatsz a piac legjobb szakembereivel vagy olyanokkal, akik már belekóstoltak az esztétika csodálatos világába és szívesen megosztják Veled tapasztalataikat.

Érvényesség és feltételek

Megszerzett pontjaidat bármikor beválthatod! A beváltás módjáról és részleteiről érdeklődj kezelőorvosodnál! Az összegyűjtött pontjaid nem évülnek el több év után sem, ha évente legalább két kezelésről küldesz visszajelzést a rendszernek a LOT-számok feltöltésével. Ha beváltottad a arany jelvény után járó pontjaidat, a gyűjtés újrakezdődik a bronz, ezüst és arany jelvényekért. Az arany, ezüst és bronz kedvezmények nem összevonhatóak és egyszeri alkalommal használhatóak fel!